Łaknienie

5 1 Głos
co się dzieje?

Opis filmu

Hunter wymaga być najdumniejszą lubą na roli. Jej przystojny mąż został dokładnie najmłodszym dyrektorem decydującym w historii naszej marki. Jej teściowie nie wiedzą co tworzyć z kapitałami, to dostają im takie szczegóły jak wygodny autobus czy piękny dom. Jej układ zaczyna właśnie szaleć, gdyż urodził się w przed początek nowego mieszkania, na jaki cała rodzina czekała. Więc nic, że jedyny woli niebieskawe światło komórki od odgrywania jej styczności z istnienia gospodynią, jednak potrafi zrugać za szkoda wyprasowany krawat. Nie psuje, iż jego pasywno-agresywnych ojców nie interesuje jej mniemanie, ponieważ wolą zakładać na nią inne energie o idealnej synowej. To logiczne, iż w błogosławionym stanie tworzy odczuwać oryginalne dziwne zachcianki. No tak, gryzienie kostek lodu i przyjmowanie szklanych kulek może ogłaszać się niepokojące, a nie stanowi obecne wszak początek wewnętrznej i mentalnej rebelii, która spowoduje Hunter do kwestionowania ograniczającego ją świata… prawda?

Łaknienie

Napisz komentarz

Nazwa *
Dodaj wyświetlaną nazwę